zoneterapi

Hvad kan du bruge zoneterapi til?

 • Til at skabe balance i kroppen – styrkelse af krop og psyke.
 • Muskelspændinger
 • Problemer i bevægeapparatet (Gigt, Iskias, Nervesygdomme)
 • Fordøjelsesproblemer (Forstoppelse, Diarre’, Kvalme)
 • Hormonelle lidelser (Barnløshed, Overgangsalderen o.a.)
 • Allergi og Astma
 • Luftvejsproblemer (akut eller kronisk)
 • Migræne og Hovedpine
 • Virusinfektioner
 • Bivirkninger ved forskellige former for Kræftbehandlinger
 • Akutte og Kroniske lidelser
 • Stresssymptomer
 • Kolik og andre problemer med spædbørn
 • Energiopladning

Book din tid her

Bestil din tid på tlf. +45 31 52 25 75 · Du kan også booke din tid online:

Book din tid her

Hvad er Zoneterapi – Og hvordan bruges det?

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, som man har brugt igennem tiderne for at lindre symptomer ved sygdom, smertelindring og helbredelse.
Der er mange forskellige måder, man som zoneterapeut kan behandle på. Jeg bruger selv fødderne som redskab. På vores fødder er der et helt kort over vores organer
og væv i kroppen. Ubalancer og sygdomme kan give ømhed i disse områder – hvilket er det, jeg arbejder ud fra. Områderne kaldes reflekszoner, fordi hver zone
reflekterer til bestemte dele af kroppen. Som zoneterapeut mærker jeg efter ubalancens karakter og derefter trykmasseres de belastede zoner.

Du kan bruge zoneterapi til både forebyggende, udrensende og genopbyggende behandling

Zoneterapi hjælper – Og de fleste mærker en forbedring af den ene eller anden slags efter behandlingen. Nogle gange er det dog ikke altid nok kun at bruge
behandlingerne – Krop og sind kommer bedst i balance, når man selv arbejder videre derhjemme med at ændre de tilstande, der kan være skyld i ubalancerne.
Derfor arbejder jeg ligeledes med råd om kost, motion og vitaminer samt din levevis – Derved bliver du selv en del af helhedsbehandlingen.

Zoneterapi – Et rigtig godt redskab til balance i krop og sind

Zoneterapi er et rigtig godt redskab til at forebygge stress og sygdomme i kroppen. Behandlingen kan hjælpe kroppen i gang med at genskabe eller opretholde balance. Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af mennesket – Så det handler om både krop og sind. Hvis vores krop og organisme er i ubalance, opstår der smerter, træthed, uoplagthed samt egentlig sygdom.

Under behandlingen falder mange i søvn eller bliver helt afslappede, hvilket er godt for en stresset krop.

 • Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, gruppe 1, 2 eller 5, kan du få tilskud til zoneterapi, hvis der foreligger en lægelig diagnose og behandlingerne udføres af en RAB (Registreret Alternativ Behandler) behandler.
 • Brug sundhedsforsikringen mod stress og udbrændthed – sundhedsforsikringer dækker i mange tilfælde også zoneterapibehandlinger.

Kroppens reaktioner efter behandling

Efter en zoneterapi behandling begynder kroppen at arbejde bedre og dette kan give forskellige symptomer.  Alt dette er udtryk for at kroppen er godt i gang med at tage imod behandlingen og derved i gang med egen ”helbredelsesproces”. Læs mere her .(Kommer snart)

Det siger mine kunder

“Jeg var lidt spændt på hvad behandlingen kunne gøre for mig da jeg søgte hjælp for mine maveproblematikker i forhold til skiftende arbejdstider. Jeg led ofte af oppustethed, ingen systematik i toiletbesøg osv. Efter få gange zoneterapi kunne jeg mærke bedring, og i dag er problemerne meget små. Desuden er det min oplevelse, at mit immunforsvar er i top. Jeg går regelmæssigt, ca. 1 gang mdr, og hvis dette ikke overholdes pga. afmelding el. lign, kan jeg tydelig mærke dette, når jeg næste gang får zoneterapi ved flere ømme punkter. Kan kun anbefale Dorthe Thunberg”
Senior Sund kunde, Aalborg Kommune
“Det at kunne ligge helt for sig selv og modtage zoneterapien er utrolig dejligt og behageligt. Det giver mig en stor velvære at få behandlingerne og jeg mærker en stor forskel på min krop. Jeg har kunne mærke forskel efter behandlingerne og at kroppen reagerer på det. I en periode hvor der var meget hektisk på arbejdet gjorde det en storforskel på min trivsel at få behandlingerne. Jeg kunne ligge og slappe af, samtidig med at jeg fik fornyet energi til kroppen og overskud til at arbejde. Det har været meget givende for mig at modtage zoneterapi.”
Lotte Nielsen, Senior Sund kunde Aalborg kommune
“Allerede da jeg gik fra Dorthe den første gang, kunne jeg mærke en stor forskel, især ved ved Iskias nerve som jeg havde døjet rigtig meget med. Der var ingen smerter, og det kunne jeg ikke helt forstå. Jeg gik ud og gjorde nogle af de ting der normalt triggede smerten, men nej,smerterne blev væk!! Det var pludselig en frihed der var helt ny for mig. Zoneterapi er blevet en skøn oplevelse for mig. Ikke kun for denne ene ting, men det afhjælper på hele kroppen. Jeg er et nyt menneske når jeg går derfra. Det er som om kroppen jager alle de urenheder ud man går rundt med. Jeg er især glad for at gå ved lige specielt Dorthe da hun er så fint og dejligt et menneske. Fyldt med empati og kærlighed som jeg nyder godt af.  Hun giver en masse gode ideer til hvad man gøre for sin krop for at have det godt og være i balance med sig selv. Og er det ikke det vi alle gerne vil ??!  “
Birgit Krintel, Nørresundby
” Min begrundelse for at starte et behandlingsforløb var en uventet lang sygemelding  efter en operation i arm. Jeg gik ind i forløbet med åbent sind, men var allligevel lidt skeptisk da jeg ikke havde prøvet det før. Denne skepsis viste sig at være ubegrundet. På det fysiske plan var zoneterapien med til at lindre mine smerter og øge min bevægelighed – Derudover gav zoneterapien også andre små sidegevinster”
Lars, Ulevos