Warning: include(/customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/LayerSlider/layerslider.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 35 Warning: include(): Failed opening '/customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/LayerSlider/layerslider.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 35 Warning: Declaration of Post_Types_Order_Walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 0 Warning: Declaration of Post_Types_Order_Walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 0 Warning: Declaration of Post_Types_Order_Walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 0 Warning: Declaration of Post_Types_Order_Walker::end_el(&$output, $page, $depth) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /customers/6/f/7/dthunberg.dk/httpd.www/wp-content/themes/Avada/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 0 Dorthe Thunberg – Nyheder

Nyheder

 • NYE TIDER – NYE PRISER – NYT LOKALE NYE TIDER – NYE PRISER – NYT LOKALE

  NYE TIDER – NYE PRISER – NYT LOKALE

NYE TIDER – NYE PRISER – NYT LOKALE

Så nærmer vi os tiden hvor jeg skifter adressen ud i Vestergade 8 i Nørresundby med Drøvten 31 i Vodskov.

Jeg glæder mig SÅ meget til fleksibiliteten jeg får i forhold til min elskede familie og mit elskede job

Det har det sidste år været en STOR drøm at få klinikken hjem – Dog uden at det skulle IND i mit hjem

Jeg har været så heldig at garagen er blevet min – opvarmet med gulvvarme og stor nok til klinik, toilet og dejligt stort rum til mine worksshops fremadrettet (Det ligner her i august stadig bare en garage, men den bliver SÅ fin inden jeg åbner i oktober )

Klinikken kommer til at rumme “DE FEM ELEMENTER” der giver balance i alt i os –  og omkring os

JORD

METAL

ILD

VAND

TRÆ

Jeg glæder mig til at holde mine workshops omkring lige netop dette emne med start i efteråret når jeg er flyttet ind STAY TUNED

Vedr. mine behandlinger er der sket en prisændring fra  1/ 8 2018

Jeg skærer ind til benet og gør det nemt for DIG og MIG

Jeg ændrer mine behandlinger, da jeg ofte hører spørgsmålet om ”hvilken én af dem skal jeg vælge?”

Jeg ved, vi ikke har brug for det samme ved hver behandling, så ofte vil det også ændre sig fra gang til gang. Derfor har jeg snart ”kun 2 behandlinger” i klinikken” at vælge imellem

(Der er stadig mulighed for at vælge én bestemt behandling ved bestilling online hvis du skriver det i kommentarfeltet på holistisk kropsterapi )

Zoneterapi

(Ren fod zoneterapi) NADA er inkluderet

Pris 1 time                                    550,-

Holistisk kropsterapi

(Her finder vi sammen en behandlingsform der passer til DIG – Alle mine forskellige behandlingsformer er i spil i disse behandlinger:

Herunder kranio sakral terapi, akupressur, zoneterapi, massage, Hotstone massage, akupunktur, tapping, healing, EFT, coaching, […]

 • Nye behandlinger i online booking Nye behandlinger i online booking

  Nye behandlinger i online booking

Nye behandlinger i online booking

HOLISTISK KROPSTERAPI 
Jeg har altid arbejdet meget med kombinationsbehandlinger i klinikken, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand, med de redskaber jeg nu har med i bagagen fra mine uddannelser.

Jeg kan mærke at det er denne vej jeg kommer til at gå mere og mere efter jeg gik i gang med uddannelsen Holistisk energiterapeut. Vi er så vidt forskellige som individer og har brug for noget forskelligt  – Ofte også fra gang til gang.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling.
Jeg bruger teknikker fra kranio sakral terapi, EFT (emotional freedom tecnique), zoneterapi, akupressur, akupunktur, aromaterapi, healing (bl.a. healing code og thetahealinge) vejrtrækningsøvelser, cupping, meridianmassage, hot stone massage, alm massage, kropsøvelser med bevægelse – Men det vigtigste redskab, er min intuition.

Det er sjældent at alle behandlingsformerne bliver brugt i én behandling, da behandlingerne bliver skræddersyet til netop DIG – Derfor kan du også opleve at behandlingerne vil variere fra gang til gang

Denne form for behandling virker på et rigtig dybt plan og giver for rigtig mange en hurtigere virkning da det er et holistisk syn (kroppen som helhed) jeg arbejder ud fra.

Jeg møder DIG uden at dømme, og med fuld accept for hvem DU er. Jeg møder DIG med kærlighed så DU mærker tryghed, ro og omsorg så der er tid til DIN selvkærlighed

Det er VIDT forskelligt, hvad den enkelte har behov for i behandlingerne.

Fuld afbalancerende energibehandling – 2 timers blid men dybdegående behandling 

Vi starter behandlingen med et varmt fodbad og en indledende samtale om, hvad du gerne vil ha fokus på. Imens kan dine fødder slappe af i varmt og velduftende vand med essentielle olier du selv vælger.

En fuld afbalancerende […]

 • Holistisk energiterapi Holistisk energiterapi

  Holistisk energiterapi

Holistisk energiterapi

Som min uddannelse skrider frem, kommer der nye tiltag i klinikken.

Jeg har altid arbejdet meget med kombinationsbehandlinger, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand med de redskaber jeg har – Og nu kommer der bare mere til!

Jeg er vild med de nye værktøjer jeg får med mig for tiden. Cupping, akupressur, kraniosakral, healing og SÅ meget mere der bare virker på dybere planer og giver, for de fleste, en hurtigere virkning.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling. Energibehandlinger kan afhjælpe problemer som f.eks. ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, kolik, hormonelle ubalancer, menstruationssmerter, stress, spændinger og meget mere!

AKUPRESSUR er en slags akupunktur uden nåle, hvor jeg gennem tryk, greb, strøg, tapping, masserer på kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Jeg bruger mine fingre, knoer, tomler til at påvirke på de samme punkter, som bruges i akupunktur.

Jeg giver tit ”lektier” med hjem, i form af akupressurpunkter. Det giver, i mange tilfælde,  rigtig god mening at bruge punkterne dagligt

CUPPING er en ældgammel og meget populær terapiform. Huden masseres først med en god olie for at ”vække kroppen”. Jeg masserer herefter med cupperne langs meridianbanerne og herefter foregår Cuppingen ved at “kopper” med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder feks. på ryggen, på benene  eller på maven. Cupperne får lov at sidde i 5-10 minutter, så affaldsstoffer frigøres og stagnationer løsnes.

Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres.

Cupping kan have en effekt på en lang række lidelser som eksempelvis lændesmerter, nakke-og skuldersmerter, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, hovedpine, […]

 • Ny uddannelse på vej! Ny uddannelse på vej!

  Ny uddannelse på vej!

Ny uddannelse på vej!

Længe har jeg gået og drømt om at tilsætte “noget ekstra” til min uddannelse

– Som behandler i mit fag, bliver man aldrig færdig med at uddanne/ udvikle sig. Jeg udvikler mig, får joberfaring og ikke mindst livserfaring.

Snart har jeg været 10 år i faget ” alternativ behandler” som zoneterapeut

– Alternativt?? Det er en ældgammel behandlingsform som er finpudset og sat i systemer.

Jeg kan dog mærke at jo flere år jeg behandler, jo mindre er det systemerne der fylder. Det intuitive arbejde   “At mærke efter” fylder mere og mere.

Den nye uddannelse jeg starter på i august, kommer til at rumme så mange nye grene i behandlingsformer, sådan at jeg kan arbejde dybere og mere fra mit hjerte.

 • Akupressur
 • Zoneterapi
 • Meridianmassage
 • EFT & intuitiv tapping
 • Healing
 • Kraniosakral terapi
 • Cupping
 • Intuitiv bevægelse
 • Visualisering
 • Intuitionsarbejde

Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med uddannelsen, så I der kommer i klinikken, kan få mærke hvor fantastisk alle disse behandlingsformer i ét, kan føles <3

Stay tuned.. Det her bliver SÅ GODT .. God sommer til jer – Vi ses på den anden side af ferien

 

 • Værdicheck med fantastiske tilbud Værdicheck med fantastiske tilbud

  Værdicheck med fantastiske tilbud

Værdicheck med fantastiske tilbud

Fredag d. 31. marts udkom Værdicheckhæftet igen i Aalborg og Nørresundby.

Er du én af de heldige der sidder med et checkhæfte har du mulighed for at bestille en zoneterapibehandling incl hovedbundsmassage til KUN 400,-  – Eller hele 3 behandlinger for KUN 1200,-

Tilbuddet i min klinik gælder hele maj og juni 2017 med  – Så skynd dig at bestille DIN tid! Der er rift om tiderne pt

Klik ind på www.vaerdicheck.dk/AalborgNørresundby

Jeg glæder mig til at se DIG!

 • Elektrisk briks i klinikken Elektrisk briks i klinikken

  Elektrisk briks i klinikken

Elektrisk briks i klinikken

Så er der godt nyt i klinikken til dig der er dårligt gående eller har svært ved at komme op på en almindelig briks.

I den kommende uge får jeg nemlig en fantastisk briks til klinikken, der ikke kun er elektrisk i højden, men også kan reguleres så den passer lige til DIG

Ligeledes, som et ekstra plus til din behandlingsoplevelse, har jeg  altid et varmetæppe som underlag. Det gør underværker! Både når kroppen er stresset, er øm eller du bare trænger til at få varmen.

Jeg glæder mig til at vise hvad den kan  – og samtidig skåner jeg også min egen ryg og nakke, da jeg nu ikke længere skal skrue på briksbenene og justere højden manuelt

Fik jeg sagt at jeg glæder mig …

 • Julegaven til én du holder af Julegaven til én du holder af

  Julegaven til én du holder af

Julegaven til én du holder af

Giv én du holder af en julegave bestående af ren forkælelse, med et gavekort
til Zoneterapi eller Hot stone massage hos Zoneterapeut Dorthe Thunberg.

Få tilsendt gavekortet – Fragtfrit og flot indpakket.
Leveringstid: 3 dage.

Her kan du købe dit gavekort.

 • Selvstændig forhandler af Forever Living produkter Selvstændig forhandler af Forever Living produkter

  Selvstændig forhandler af Forever Living produkter

Selvstændig forhandler af Forever Living produkter

Jeg har et større udvalg af forskellige produkter fra Forever Living, og herunder vil du kunne læse lidt om egenskaberne på enkelte af produkterne.

FOREVER PRODUKTPRÆSENTATION 

Hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller i mine lokaler i Nørresundby – I bestemmer 

Kunne du tænke dig at vide mere omkring Forever Livings produkter, så inviter veninder, kollegaer og familie til en hyggelig aften hvor I får information om vores produkter og får lov til at smage vores drikke, prøve vores cremer og hudpleje samt spørge løs hvis der er spørgsmål.

Ring eller skriv for mere information – Jeg glæder mig til at vise de skønne produkter frem

Kontakt mig på 31 52 25 75 eller dt@dthunberg.dk

Produkter fra Forever Living Products

Forever living products aalborg

 

Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Den primære ingrediens i vores produkter er 100% stabiliseret Aloe Vera-gelé.

Som andre grøntsager består Aloe Vera fortrinsvis af vand, men den indeholder også et stort antal vigtige stoffer, som sammen giver en synergieffekt, der bevarer dit gode helbred. En forudsætning for et godt helbred er en mave, der er i god form, eftersom helt op til 70 % af immunforsvaret sidder i maven. Tarmslimhinden er faktisk lige så stor som en tennisbane og lige så tynd som et øjenlåg. For at fungere godt og optage næring skal den være intakt.

I mange århundreder har mennesker verden over anvendt Aloe Vera netop for dens gode egenskaber, mest for at pleje huden udvendigt. Men nu for tiden er der ingen, der hæver brynene, hvis man også drikker Aloe Vera. Mave-tarmsystemet består af den samme slags væv som vores hud, og derfor fungerer Aloe Vera også […]

 • Ingefær omslag Ingefær omslag

  Ingefær omslag

Ingefær omslag

Går du også og døjer med stoppede bihuler og forkølelse – Så prøv nedenstående råd og se om dette ikke giver en lindring ..

Ingefæromslag
Ingefæromslag på bihulerne kan lindre og stoppe udviklingen af sygdommen med ganske få behandlinger: Skær en lille ingefær rod i skiver. En liter vand bringes i kog og fjernes fra blusset.
Bomuldsklude – f.eks. et gammelt viskestykke – rives i små stykker som passer til pande og kæber. Kludene lægges i vandet sammen med ingefærskiverne i minimum tyve minutter eller indtil vandet er tilpas afkølet, så du kan vride kludene og lægge dem på pande og kæber. Læg et stykke plastik over, og lad det ligge, indtil omslaget er koldt, og nye bomuldsstykker lægges på. Gentag i minimum en halv time.
Materien skulle gerne løbe ud med det samme eller i løbet af de næste par timer. Kan gentages morgen og aften eller hver dag i en uges tid. Pas på øjnene, for de aktive stoffer i ingefær er stærke. Huden kan blive lidt rød og irriteret, men kan smøres med en creme efter behandlingen.

(Kilde: Sundhedshåndbogen, af Pernille Lund og Marianne Palm, Borgen forlag)

Opstartstilbud – Januar

Lille Hot Stone behandling (Ryg og ansigt massage ): 350,-

Normalpris 450 kr. (Kan kun anvendes i januar 2015)

Klippekort 5 x zoneterapi: 1900,-
Kan bruges hele året – du sparer i alt 350,- ift. normalpris.

Send en SMS/ MAIL hvis du ønsker at bestille tid til januar.

TLF: 31 52 25 75 / dt@dthunberg.dk