HOLISTISK KROPSTERAPI 
Jeg har altid arbejdet meget med kombinationsbehandlinger i klinikken, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand, med de redskaber jeg nu har med i bagagen fra mine uddannelser.

Jeg kan mærke at det er denne vej jeg kommer til at gå mere og mere efter jeg gik i gang med uddannelsen Holistisk energiterapeut. Vi er så vidt forskellige som individer og har brug for noget forskelligt  – Ofte også fra gang til gang.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling.
Jeg bruger teknikker fra kranio sakral terapi, EFT (emotional freedom tecnique), zoneterapi, akupressur, akupunktur, aromaterapi, healing (bl.a. healing code og thetahealinge) vejrtrækningsøvelser, cupping, meridianmassage, hot stone massage, alm massage, kropsøvelser med bevægelse – Men det vigtigste redskab, er min intuition.

Det er sjældent at alle behandlingsformerne bliver brugt i én behandling, da behandlingerne bliver skræddersyet til netop DIG – Derfor kan du også opleve at behandlingerne vil variere fra gang til gang

Denne form for behandling virker på et rigtig dybt plan og giver for rigtig mange en hurtigere virkning da det er et holistisk syn (kroppen som helhed) jeg arbejder ud fra.

Jeg møder DIG uden at dømme, og med fuld accept for hvem DU er. Jeg møder DIG med kærlighed så DU mærker tryghed, ro og omsorg så der er tid til DIN selvkærlighed

Det er VIDT forskelligt, hvad den enkelte har behov for i behandlingerne.

Fuld afbalancerende energibehandling – 2 timers blid men dybdegående behandling 

Vi starter behandlingen med et varmt fodbad og en indledende samtale om, hvad du gerne vil ha fokus på. Imens kan dine fødder slappe af i varmt og velduftende vand med essentielle olier du selv vælger.

En fuld afbalancerende energibehandling er en god behandling at starte ud med den første gang du kommer i klinikken, da kroppen oftest har brug for god tid til at overgive sig og arbejde med.

Energibehandlinger kan afhjælpe problemer som f.eks. ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpiner, migræne, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, kolik, hormonelle ubalancer, menstruationssmerter, stress, angst, spændinger og meget mere!

Vores krop er så klog at den husker alt den har været udsat for. Både de gode ting, men også de mindre gode! Alle disse oplevelser kan sætte sig som stagnationer, både psykiske og fysiske. Uhensigtsmæssige følelser og mønstre der giver krop og sind ekstra arbejde.

Energibehandling priser: 
Pris 120 min Kr. 1250,- se ovenstående
Pris 90min Kr. 875,- (som ovenstående, uden fodbad)
Pris 60 min Kr. 675,- (som ovenstående uden fodbad)

KLIPPEKORT

Jeg laver også behandlingerne på klippekort – Så ønsker du at gøre noget rigtig godt for dig selv – Så køb et klippekort.

Betal for 5 behandlinger og få den 6. gratis