Jeg har et større udvalg af forskellige produkter fra Forever Living, og herunder vil du kunne læse lidt om egenskaberne på enkelte af produkterne.

FOREVER PRODUKTPRÆSENTATION 

Hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller i mine lokaler i Nørresundby – I bestemmer 

Kunne du tænke dig at vide mere omkring Forever Livings produkter, så inviter veninder, kollegaer og familie til en hyggelig aften hvor I får information om vores produkter og får lov til at smage vores drikke, prøve vores cremer og hudpleje samt spørge løs hvis der er spørgsmål.

Ring eller skriv for mere information – Jeg glæder mig til at vise de skønne produkter frem

Kontakt mig på 31 52 25 75 eller dt@dthunberg.dk

Produkter fra Forever Living Products

Forever living products aalborg

 

Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Den primære ingrediens i vores produkter er 100% stabiliseret Aloe Vera-gelé.

Som andre grøntsager består Aloe Vera fortrinsvis af vand, men den indeholder også et stort antal vigtige stoffer, som sammen giver en synergieffekt, der bevarer dit gode helbred. En forudsætning for et godt helbred er en mave, der er i god form, eftersom helt op til 70 % af immunforsvaret sidder i maven. Tarmslimhinden er faktisk lige så stor som en tennisbane og lige så tynd som et øjenlåg. For at fungere godt og optage næring skal den være intakt.

I mange århundreder har mennesker verden over anvendt Aloe Vera netop for dens gode egenskaber, mest for at pleje huden udvendigt. Men nu for tiden er der ingen, der hæver brynene, hvis man også drikker Aloe Vera. Mave-tarmsystemet består af den samme slags væv som vores hud, og derfor fungerer Aloe Vera også indefra og ud.

 

Aloe Heat Lotion
Salve med blødgørende og afslappende virkning. Indeholder blandt andet Aloe Vera-gelé, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- og abrikoskerneolie. 

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme til meget tør hud, som fugter i dybden og giver huden nyt liv. Især velegnet til tørre partier og sart hud, takket være Aloe Vera, propolis, hudplejende kamilleekstrakt, allantoin samt A- og E-vitamin. Indeholder ikke tilsat vand.

Forever Bright Toothgel
Tandpasta med frisk smag. God for både tandkød og slimhinder. Polerer tænderne skånsomt. Forever Bright indeholder ikke fluor, så du kan supplere med fluortabletter, hvis du ønsker det.

Aloe Vera Gelly
Et ægte universalprodukt, som er godt altid at have ved hånden. Anvendes til tør hud, på hævelser under øjnene eller efter solbad. Også perfekt efter barbering eller epilering.

Aloe Lips
Læbebalsam med jojoba og bivoks, som fugter og blødgør tørre og ru læber. Aloe Lips indeholder ingen tilsat vand. Giver dine læber flot glans.

Aloe Liquid Soap
Flydende sæbe med rensende, fugtighedsgivende og opbyggende egenskaber, velegnet til alle hudtyper. Mild og er dermed ekstra velegnet til sart hud.

Forever Aloe Scrub
Dybderensende peelingcreme med Aloe Vera, jojoba og urteekstrakt, som kan anvendes dagligt over hele kroppen, inklusive ansigtet. Fjerner døde hudceller og snavs, understøtter cellefornyelsen og hjælper mod udtørring.

Ever-Shield Deodorant

Til både kvinder og mænd. Uden aluminiumklorid. Deodoranten er skånsom og kan påføres direkte efter brusebadet eller barberingen. Efterlader ingen pletter på tøjet

 

Dette var blot et lille uddrag af produkterne se mere på min hjemmeside – Mit Aloe Vera