Som min uddannelse skrider frem, kommer der nye tiltag i klinikken.

Jeg har altid arbejdet meget med kombinationsbehandlinger, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand med de redskaber jeg har – Og nu kommer der bare mere til!

Jeg er vild med de nye værktøjer jeg får med mig for tiden. Cupping, akupressur, kraniosakral, healing og SÅ meget mere der bare virker på dybere planer og giver, for de fleste, en hurtigere virkning.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling. Energibehandlinger kan afhjælpe problemer som f.eks. ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, kolik, hormonelle ubalancer, menstruationssmerter, stress, spændinger og meget mere!

AKUPRESSUR er en slags akupunktur uden nåle, hvor jeg gennem tryk, greb, strøg, tapping, masserer på kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Jeg bruger mine fingre, knoer, tomler til at påvirke på de samme punkter, som bruges i akupunktur.

Jeg giver tit ”lektier” med hjem, i form af akupressurpunkter. Det giver, i mange tilfælde,  rigtig god mening at bruge punkterne dagligt

CUPPING er en ældgammel og meget populær terapiform. Huden masseres først med en god olie for at ”vække kroppen”. Jeg masserer herefter med cupperne langs meridianbanerne og herefter foregår Cuppingen ved at “kopper” med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder feks. på ryggen, på benene  eller på maven. Cupperne får lov at sidde i 5-10 minutter, så affaldsstoffer frigøres og stagnationer løsnes.

Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres.

Cupping kan have en effekt på en lang række lidelser som eksempelvis lændesmerter, nakke-og skuldersmerter, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, hovedpine, migræne og dårligt immunforsvar. Cupping virker udrensende og hjælper kroppen med at udrense gamle ophobede stagnationer og affaldsstoffer i musklerne.

Cupping kan også være velvære. Du kan i mange tilfælde slappe rigtig godt af på briksen mens cupperne sidder på. Jeg bruger som sagt kombinationsbehandling, så undervejs bruger jeg f.eks. zoneterapi, akupressur eller andet for at hjælpe kroppen på vej.

Bivirkninger:

  • Du kan få “sugemærker’: som fortager sig i løbet af få dage. – Men som kan ses i op til et par uger
  • Ved de første behandlinger kan der opstå ømhed som ved enhver anden massage.
  • Hvis der i starten udrenses mange giftstoffer vil disse cirkulere i kroppen indtil de bliver udskilt. Det kan give midlertidig hovedpine og andre udrensningssymptomer.
  • DRIK GODT MED VAND EFTER BEHANDLINGEN

 

Der kommer flere opdateringer henad vejen  – Så følg godt med

Min Facebookside vil i december bugne af gode råd og massevis af videoer med akupressurpunkter til hjemmebrug