Hvad kan du bruge Hot Stone massage til?

  • Velvære
  • Afspænding
  • Energiopladning
  • Mental afstresning
  • Balance i krop og sjæl

Book din tid her

Bestil din tid på tlf. +45 31 52 25 75 · Du kan også booke din tid online:

Book din tid her

Hvad er Hot Stone massage – Og hvordan bruges det?

KAN KUN BOOKES I BEHANDLINGEN HOLISTISK KROPSTERAPI 

Hot Stone massage er en blid massageform, som gennem århundreder har været benyttet af indianerne på Hawaii, hvor det blev brugt terapeutisk. Varme sten har desuden i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer.
I mange år har opmærksomheden for de varme sten og deres gavnlige virkning været helt forsvundet, men nu er interessen for denne luksusbehandling også kommet til vores himmelstrøg.

Varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop, og du masseres herefter med en blødgørende kokosolie og de varme sten. Du vil mærke hvorledes varmen strømmer ind i kroppen og skaber ro i dine muskler og led. Hot stone massage er en meget blid form for massage og mange oplever stresslindring efter en behandling.

Hot Stone massage – Ren selvforkælelse og balsam for krop og sjæl

En Hot Stone massage øger blodgennemstrømningen så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.

 

Kommer snart
Se priser her >
Book tid her >

  • Afbud til behandling skal ske senest 24 timer før. For sent afbud/ manglende afbud koster fuld behandlingspris.

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Det siger mine kunder

“Fredag eftermiddag havde jeg en helt fantastisk eftermiddag hos Dorthe Thunberg på Nytorv i Aalborg.Jeg var så heldig at få oplevelsen af en Hot Stone massage. Det er absolut værd at værd at anbefale. Hele ens krop har det rigtig godt bagefter. Jeg lider af smerter flere steder i kroppen og kan kun sige at  det var en behandling som gjorde mig  rigtig godt.”
Vibe Falkenberg, Aalborg
“Skønt med lidt selvforkælelse  – Hot Stone massage hos Dorthe Thunberg kan varmt anbefales. Tak for en kærlig behandling.”
Rikke Ebert Munzberger, Aalborg