Om Dorthe Thunberg

Dorthe Thunberg

Velkommen til Zoneterapeut Dorthe Thunbergs hjemmeside

RAB godkendt zoneterapi | Øreakupunktur | Hot Stone massage

Min klinik, der ligger i Vodskov, tæt på skov og natur,  oser af nærvær og og sætter DIG i centrum når du kigger forbi i mine lyse lokaler.

Jeg har forståelse for at vi hver især er forskellige og arbejder derfor ud fra dine individuelle behov. Jeg sætter ligeledes fokus på helhedsbehandlingen da det er min overbevisning at krop og psyke hænger sammen.

Gennem flere års erfaring med mange forskellige helbredsproblematikker har jeg gode resultater med spædbørnbehandlinger, kræftpatienter, luftvejslidelser, fordøjelsesproblematikker, hovedpiner, hormonelle lidelser, stress problematikker, nervelidelser o.m.a.

Jeg er som behandler RAB- registreret Zoneterapeut. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og er en beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. Indførelsen af RAB- registreringen er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Det betyder ligeledes at du kan få tilskud ved Sygesikring danmark og flere sundhedsordninger.

Kontakt mig i dag

Vil du høre mere om behandlingerne kan være til gavn for dig?

Kontakt mig i dag

Behandlingsformer

Zoneterapi
Zoneterapi er et rigtig godt redskab til at forebygge stress og sygdomme i kroppen. Man kan hjælpe kroppen med at genskabe eller opretholde balance. Du kan bruge zoneterapi til både forebyggende, udrensende og genopbyggende behandling  Læs mere her »
Baby zoneterapi

Giv dit barn en god start

Med zoneterapi kan man styrke barnets immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen og skabe trivsel og velbehag for det lille barn. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Det foregår med blide tryk, og det gør ikke ondt. Læs mere her »

Hot Stone massør

Hot stone massage er en meget blid form for massage og mange oplever stresslindring efter en behandling – Ren selvforkælelse og balsam for krop og sjæl Læs mere her »

Øreakupunktur

Øre Akupunktur er en uovertruffen behandlingsform for smertelindring, hvor effekten vil komme indenfor få sekunder, idet der arbejdes med centralnervesystemet Læs mere her »

Stresslindrende behandling
Igennem en individuel samtale, finder vi den behandlingsform der passer dig bedst. Jeg behandler både med Zoneterapi og Øreakupunktur ved stresslindrende behandlinger. Ligeledes kan Hot Stone massagen bruges til dig, der har brug for en muskelafslappende virkning i forbindelse med stress reaktioner. Læs mere her »

Min erfaring

Zoneterapi  10 år
Baby zoneterapi  10 år
Hot Stone massage  8 år
Øreakupunktur  6år
Stresslindrende behandling 10år
Workshop og foredrag  8år

Klinikken

profil-slide01

Fleksible åbningstider

Mine åbningstider er i de fleste uger:

Man 10-14

Tirs 10-17

Ons 10-20

Tors 10-14,30

Fre 10-15

Ring og forespørg på tider på
tlf +45 31 52 25 75

Ved afbud skal der gives besked senest 24 timer før aftalen – Ellers skal der påregnes betaling.