shutterstock_109751450

Hvad kan du bruge baby zoneterapi til?

 • Kolik hos spædbørn
 • Søvnbesvær
 • Uro/svært ved at finde ro
 • Fordøjelsesproblemer
 • Allergi og Astma
 • Udslæt/ eksem
 • Vådligger
 • Luftvejsproblemer
 • Øreproblemer
 • Virusinfektioner
 • Styrkelse af barnets immunforsvar  – Feks. inden institutionsstart

Book din tid her

Bestil din tid på tlf. +45 31 52 25 75 · Du kan også booke din tid online:

Book din tid her

Hvad er baby zoneterapi – Og hvordan bruges det?

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, som man har brugt igennem tiderne for at lindre symptomer ved sygdom, smertelindring og helbredelse.
Der er mange forskellige måder, man som zoneterapeut kan behandle på. Jeg bruger selv fødderne som redskab.  På vores fødder er der et helt kort over vores organer
og væv i kroppen.

Det er altid på børnenes præmisser behandlingen foregår. – Behandlingen kan vare fra 10 min til 30 min, alt afhængig af barnet.Til spædbørnbehandlinger får mor også tilbudt en kort behandling, som er gavnligt for både mor og barn. Herudover er der også tid til bleskift og samtale med forældre.

Giv dit barn en god start – Brug zoneterapi

Med baby massage og baby zoneterapi kan man styrke barnets immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen og skabe trivsel og velbehag for det lille barn. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Det foregår med blide tryk, og det gør ikke ondt.

Det er ikke meget, der skal til, før zoneterapien har en effekt hos spædbørn – Spædbørn med kolik har f.eks. normalt brug for 3-5 behandlinger for at blive helt raske. Men allerede efter første behandling kommer der tit en reaktion, hvor der er en kort opblussen af reaktionen, efterfulgt af en bedring.

Zoneterapi ikke skal bruges i stedet for at opsøge læge. Jeg anbefaler altid, at man tager kontakt til egen læge, hvis der er usikkerhed om barnet tilstand.

 

 • Er dit barn medlem af Sygeforsikringen “danmark”, gruppe 1, 2 eller 5, kan barnet få tilskud til zoneterapi, hvis der foreligger en lægelig diagnose og behandlingerne udføres af en RAB (Registreret Alternativ Behandler) behandler.
 • Afbud til behandling skal ske senest 24 timer før. For sent afbud/ manglende afbud koster fuld behandlingspris.

Der er forskel på hvordan zoneterapi modtages af kroppen efter en behandling. Nogle børn vil sove flere timer, andre bliver mere pylrede og urolige det første døgns tid, enkelte får nogle kraftige reaktioner, andre får mere energi. Som regel opleves træthed og dybere søvn. Andre reaktioner som kan forekomme, er øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve.

Mine erfaringer er, at de fleste børn får det bedre, og ofte ses der gode resultater efter blot nogle få behandlinger.

Det siger mine kunder

Vores søn på 8 måneder havde i længere tid døjet med luft i tarmene og træg mave. Vi opsøgte Dorthe, da hun i min graviditet havde hjulpet mig af med kvalme. Dorthe var imødekommende og vandt hurtigt Rasmus tillid. Efter 2-3 behandlinger havde han fået det meget bedre.  Samtidig fik vi en grundig vejledning i hvordan vi kunne fortsætte behandlingen hjemme.”
Charlotte Tyrrestrup, Nørresundby
“Kan varmt anbefale at gøre brug af zoneterapi. Vi har gjort det i snart 13 år. Da vores datter Nikoline var helt lille, havde hun rigtig tit mellemørebetændelse. Da vi så opdagede at det hjalp med at få zoneterapi, var der ingen tvivl. Så snart der var optræk til forkølelse, bestilte vi tid og derved undgik vi de lange nætter med et grædende barn, pga ørepine. Hun døjer sjældent med ondt i ørerne nu, efter 12 år, men kan hun mærke det gør bare lidt ondt i ørerne, bestiller vi tid hos Dorthe.

De varmeste anbefalinger fra Nikoline og Pia”

Pia og Nikoline, Løgstør
“Jeg har igennem de seneste 5 år fået zoneterapi hos Dorthe Thunberg. Hun er utrolig proffesionel, dygtig, sød og imødekommende. Min datter på ½år har flere gange fået behandling hos hende hvilket hun nyder rigtig meget. “
Louise Myrup, Farstrup
“Jeg har igennem se seneste 5 år fået zoneterapi hos Dorthe Thunberg. Hun er utrolig proffesionel, dygtig, sød og imødekommende. Min datter på½ år har flere gange fået behandling hos hende hvilket hun nyder rigtig meget.”
Louise Myrup, Farstrup